Η "Αλήθεια" στεγάζει το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο "Το παίζει Ολγκίν ο Χριστοδουλίδης" και γράφει ότι ο ΠτΔ λέει πως θα θέσει στον Ερχιουρμάν τη Δευτέρα το πλάνο Γκουτέρες για να ξεκολλήσει η διαδικασία. Αλλού αναφέρεται σε έκθεση-κόλαφο για την Υπουργό Γεωργίας για την φονική πυρκαγιά της Λεμεσού. Η "Α" προβάλλει και την υπόθεση με τους ισχυρισμούς του Μακάριου Δρουσιώτη για την αδελφότητα των Ροδοσταύρων, γράφοντας ότι σήμερα καταθέτει στην Αστυνομία, ενώ αναφέρεται και στην τοποθέτηση ΔΗΣΥ.
"Δεν καταθέτει στην Κύπρο η 'Σάντη'" είναι ο τίτλος του κυρίου θέματος του "Πολίτη" που γράφει ότι ο δικηγόρος της δήλωσε στην εφημερίδα ότι απειλήθηκε η ζωή της στο πρόσφατο παρελθόν. Αναφορά γίνεται στις τιμές των καυσίμων και στην μικρή μείωση από Σάββατο. Ο "Π" προβάλλει και τις αλλαγές που ενέκρινε χθες η Ολομέλεια της Βουλής για το τρόπο εκλογής Προέδρου του Σώματος.
Ο "Φιλελεύθερος" τιτλοφορεί το κύριό του θέμα "Πήρε φωτιά η πολιτική 'Αδελφότητα'" και γράφει για σφοδρή σύγκρουση ΔΗΣΥ με ΑΚΕΛ, Volt και Άλμα, με τον ΔΗΣΥ να τους καταλογίζει αποσταθεροποίηση και το ΑΚΕΛ να απαντά ότι οι του ΔΗΣΥ είναι πανικοβλημένοι. Γράφει σε άλλο ρεπορτάζ ότι ο Μακάριος Δρουσιώτης και οι παραπονούμενοι ανακρίνονται σήμερα. Αναφέρει αλλού ότι με το στανιό γίνεται η ανάκαμψη σε τουρισμό και ξενοδοχεία.
Η "Χαραυγή" φέρει τίτλο στο κύριό της θέμα "Να ανοίξει ξανά η υπόθεση του 'μαύρου βαν'" γράφοντας ότι το ΑΚΕΛ επιμένει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση του σκανδάλου, με επιστολή στον ΠτΔ, ενώ ο ΔΗΣΥ "πανικοβάλλεται". Γράφει αλλού ότι από αύριο τα μεσάνυκτα μειώνεται ο φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα. Η "Χ" προβάλλει και την δημοσκόπηση του ΡΙΚ με την αναφορά ότι υπάρχει συσπείρωση και ανοδική πορεία για το ΑΚΕΛ.
Η αγγλόγλωσση ''Cyprus Mail'' στεγάζει το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο "Μισογεμάτα φέρρυ και πλήρης επιδότηση" και αναφέρεται στις διαπιστώσεις της ΕΥ σε έκθεση για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας. Αλλού αναφέρεται στη μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα που ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής. Η εφημερίδα αναφέρεται και στην πληρότητα στα φράγματα που αγγίζει τα εκατό εκατομμύρια κυβικά μέτρα.
Η εβδομαδιαία "Γνώμη" με τίτλο "Σοκ και δέος από τις αποκαλύψεις!" αναφέρεται στις αποκαλύψεις για αδελφότητα με διαπλοκή πολιτικών και μελών του δικαστικού Σώματος. Γράφει αλλού ότι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ απέστειλε επιστολή στον ΠτΔ ζητώντας διερεύνηση της υπόθεσης του μαύρου βαν. Αναφορά κάνει και στον Οργανισμό Χρηματοδότησης Στέγης με την τοποθέτηση ότι «ξεπουλούν όσα-όσα» μη εξυπηρετούμενα ενυπόθηκα δάνεια.
Το "Ποντίκι" φέρει τίτλο "Επιχείρηση: Ισοπέδωση Ο εξωραϊσμός του Φειδία, ο μεσσιανισμός του Ο.Μιχαηλίδη ο 'προοδευτισμός' του Volt" και αναφέρεται στο πολιτικό σκηνικό ενόψει εκλογών. Αναφορά γίνεται και στην Μαρινέλλα που απεβίωσε την Κυριακή. Το "Π" γράφει σε άλλο θέμα για την οικονομία των 30 λεπτών στην Κίνα.