Θλίψη στη Λάρνακα: Έφυγε ο ΑΕΚΤΖΗΣ παππούς - «Είσαι και θα είσαι ο μάγκας μου, ο φίλος μου, το πρότυπό μου»

Θλίψη στη Λάρνακα: Έφυγε ο ΑΕΚΤΖΗΣ παππούς - «Είσαι και θα είσαι ο μάγκας μου, ο φίλος μου, το πρότυπό μου»

Έφυγε ο ΑΕΚΤΖΗΣ παππούς της Λάρνακας. Καλό Ταξίδι.

Μέσα από την ανάρτηση ο Κυριάκος Πέτρου, δημοσίευσε ότι έφυγε ο αγαπημένος του φίλος, και πρότυπο του, ένας μάγκας, όπως έγραψε χαρακτηριστικα.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του:

Παππού μου καλό παράδεισο! Είσαι και θα είσαι ο μάγκας μου, ο φίλος μου ,το πρότυπο μου για πάντα. Ώρες, μέρες περνούσαν μαζί για την αγάπη μας , το πάθος μας το ποδόσφαιρο.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα Σαββατοκυρίακα μας. Σάββατο από το πρωί στα παιχνίδια σου με την εκάστοτε ομάδα σου εννοείται που προπονούσες. Μετά στον αγώνα της 1ης ομάδας της ΑΕΚΑΡΑΣ.

Την Κυριακή βλέπαμε όλα τα παιχνίδια από το μεσημέρι μέχρι την Νύχτα. Τα Αγγλικά, τα Ισπανικά ,τα Ιταλικά όλα.

Τέλος πάντα θα θυμάμαι όλες τις συζητήσεις μας για την ΑΕΚ. Μα πάνω από όλα η μεγαλύτερη τιμή είναι να είμαι δίπλα σου στην τιμητική σου στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

Θα σε αγαπώ για πάντα. Καλό παράδεισο ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΟΥ!!!!!

Πηγή: larnakaonline.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE