ΠΑΡΑ-THEMA

Ήρωας αυτός ο άνθρωπος! «Μυρίστηκε» τον κίνδυνο και έσωσε τη ζωή παιδιού - VIDEO

Ήρωας αυτός ο άνθρωπος! «Μυρίστηκε» τον κίνδυνο και έσωσε τη ζωή παιδιού - VIDEO

Video που παρουσιάζει έναν άνθρωπο να σώζει τη ζωή ενός παιδιού σε εμπορικό κέντρο δόθηκε στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα που παρουσιάζει έναν ενήλικα να επεμβαίνει την υστάτη και να σώζει τη ζωή ενός μικρού αγοριού το οποίο έπεσε στο κενό. 

Το σχετικό video διέρρευσε στο LiveLeak γύρω στις 17:00 (21/12), έχει τίτλο «Ηρωικός άνδρας  σώζει τη ζωή παιδιού» και αναπαράγεται από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Στο συνοδευτικό σχόλιο δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες όπως σε ποια χώρα σημειώθηκε το περιστατικό (οι σημειώσεις πάνω στο video είναι με γραφή ασιατικής χώρας).

Αναφέρεται μόνο το εξής «ένας σοφός άνδρας βλέπει το πρόβλημα να έρχεται και προετοιμάζεται γι΄ αυτό».

Όπου όμως και όποτε έγινε αυτό το συμβάν, αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι την ευαισθητοποίηση και την έγκαιρη επέμβαση ενός ανθρώπου που είδε ένα παιδί να κινδυνεύει και δεν αδιαφόρησε. Αναλογιστείτε μόνο πόση χαρά και ανακούφιση θα πρόσφερε στους οικείους του ανήλικου αγοριού.

ΜακΦαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top