ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Ριζοελιά με τραυματίες και άφαντο τον έναν οδηγό

Σοβαρό τροχαίο στην Ριζοελιά με τραυματίες και άφαντο τον έναν οδηγό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 23/12 στον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί από το Καλό Χωριό στην Ριζοελιά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ThemaOnline, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας,  ενώ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε ελληνοκύπριοι ακολουθούσε φυσιολογική πορεία συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα ενοικιάσεως.

Από την σύγκρουση υπήρξαν τραυματισμοί με τον ένα εκ των πέντε να κρίνεται σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου. Όλοι τους έχουν μετακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες από τις πρώτες πρωινές ώρες για εντοπισμό του Νορβηγού τουρίστα που φέρεται να οδηγούσε το όχημα ενοικιάσεως χωρίς μέχρις στιγμής να τον έχει εντοπίσει.

Όπως διαμηνύει η Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά πίσω από την μη ανεύρεση του Νορβηγού τουρίστα.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top