Σοβαρό τροχαίο στην Ριζοελιά με τραυματίες και άφαντο τον έναν οδηγό

Σοβαρό τροχαίο στην Ριζοελιά με τραυματίες και άφαντο τον έναν οδηγό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 23/12 στον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί από το Καλό Χωριό στην Ριζοελιά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ThemaOnline, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας,  ενώ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε ελληνοκύπριοι ακολουθούσε φυσιολογική πορεία συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα ενοικιάσεως.

Από την σύγκρουση υπήρξαν τραυματισμοί με τον ένα εκ των πέντε να κρίνεται σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου. Όλοι τους έχουν μετακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες από τις πρώτες πρωινές ώρες για εντοπισμό του Νορβηγού τουρίστα που φέρεται να οδηγούσε το όχημα ενοικιάσεως χωρίς μέχρις στιγμής να τον έχει εντοπίσει.

Όπως διαμηνύει η Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά πίσω από την μη ανεύρεση του Νορβηγού τουρίστα.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE