ΠΑΡΑ-THEMA

Αποκάλυψη Κύπριου πολιτικού: Κάποιοι στη Βουλή δεν του λένε ούτε καλημέρα! Θέλουν να τον πετάξουν έξω

Αποκάλυψη Κύπριου πολιτικού: Κάποιοι στη Βουλή δεν του λένε ούτε καλημέρα! Θέλουν να τον πετάξουν έξω

Είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν μασά τα λόγια του με αποτέλεσμα, να έχει πολλούς που τον εκτιμούν για αυτό ακριβώς το λόγο. Λέει πάντα τη γνώμη του είτε αρέσει είτε όχι με αποτέλεσμα να μην τον «σηκώνει» το κλίμα στη Βουλή όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Ο λόγος για τον Βουλευτή των Οικολόγων Γιώργο Περδίκη που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήσε το» στο Sigma και αποκάλυψε ότι στη Βουλή το επίπεδο των αντιπροσώπων μας είναι στα….πατώματα.

Όπως ο ίδιος ανέφερε «πολλοί δεν μου λένε ούτε καλημέρα. Με συναντούν στους διαδρόμους και δεν λένε ούτε γεια σου, γυρίζουν από την άλλη πλευρά»

Συμπλήρωσε παράλληλα με την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει ότι οι συνάδελφοι του τον θεωρούν ένα παρείσακτο, που τους εγέλασε και βρέθηκε στη Βουλή. «Γι αυτό αλλάζουν τον εκλογικό νόμο μπας και καταφέρουν και πετάξουν με έξω» ήταν τα λεγόμενα του κύριου Περδίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top