ΚΟΣΜΟΣ

Bunte: «Ο Σουμάχερ μπορεί να περπατήσει και πάλι»

Bunte: «Ο Σουμάχερ μπορεί να περπατήσει και πάλι»

Την είδηση ότι ο αγαπημένος πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να περπατήσει πάλι μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη σε χιονοδρομική πίστα, δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Bunte.

Μόνο που αποδείχθηκε πως η είδηση απέχει από την πραγματικότητα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δύο  χρόνια από το ατύχημα του Michael Schumacher στις γαλλικές Άλπεις, που τον άφησε σε κώμα, το γερμανικό περιοδικό Bunte κυκλοφόρησε με τη φωτογραφία του πρώην άσου της F1 στο εξώφυλλο και τον τίτλο «Μπορεί να περπατήσει και πάλι».

Το περιοδικό επικαλείτο ανώνυμη πηγή, η οποία –σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα- ανέφερε ότι με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών του, ο 47χρονος Schumacher μπορεί να κάνει λίγα βήματα και να σηκώσει το ένα του χέρι.

Ωστόσο, το δημοσίευμα διαψεύστηκε αμέσως από την εκπρόσωπο της οικογένειας. Ο λόγος για την Sabine Kehm, η οποία δήλωσε: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι ύστερα από ένα πρόσφατο δημοσίευμα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι αλήθεια πως ο Michael μπορεί να κινηθεί. Τέτοιες υποθέσεις είναι ανεύθυνες, καθώς αφενός παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή του και αφετέρου δίνουν ψεύτικες ελπίδες σε πολύ κόσμο».

Σημειώνεται πως από το Σεπτέμβριο του 2014, ο πολυνίκης οδηγός της Formula 1 νοσηλεύεται σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στην οικία του, στην Ελβετία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top