ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γιατί δεν θα βρεθεί ποτέ το φονικό όπλο – Τα αντικείμενα που κρατούσε…

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γιατί δεν θα βρεθεί ποτέ το φονικό όπλο – Τα αντικείμενα που κρατούσε…

Τι έκανε ο Χριστάκης Θωμά αμέσως μετά που έσφαξε τους αδελφούς Ντορζή και τον Μιλτιάδους; Είχε καθαρό μυαλό και λειτουργούσε εν πλήρη συνείδηση, ώστε να εξαφανίσει στοιχεία;

Μια μέρα πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από την ημέρα που τριπλού φονικού στη Λεμεσό που συγκλόνισε το Παγκύπριο, άλλη μια πτυχή έρχεται να δώσει φως στην υπόθεση.

Ο Χριστάκης Θωμά, αφού πρώτα «κάρφωσε» με μανία το μαχαίρι στα τρία θύματά του, ψύχραιμος μετέβη πεζός πίσω στο εστιατόριο του πατέρα του κρατώντας στα χέρια δυο αντικείμενα.

Πρώτο, το φονικό μαχαίρι και δεύτερο το κινητό τηλέφωνο του Κωνσταντίνου Ντορζή, το οποίο το πήρε στα χέρια, αφού πρώτα τον αποτελείωσε.

Ο Θωμά σύμφωνα με τα όσα ανάφερε στις καταθέσεις του στην Αστυνομία, πήρε το φονικό όπλο μαζί του στην επιστροφή, όμως το πέταξε στους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν παράλληλα του δρόμου που πέρασε, στην Οδό Ανεξαρτησίας.

Φυσικά το μαχαίρι δεν έμεινε εκεί καθώς το περιμάζευαν λίγο αργότερα τα απορριμματοφόρα του δήμου Λεμεσού, με αποτέλεσμα σήμερα το φονικό όπλο να μην υπάρχει. Μπορεί το φονικό όπλο να μην υπάρχει όμως από την πλευρά της η Αστυνομία έχει στοιχειοθετήσει πλήρως την υπόθεση.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Θωμά είναι αντιμέτωπος με τρις ισόβια, ενώ θα παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 12 Ιανουαρίου 2016. Από την Παρασκευή 11/12, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ο Θωμά πέρασε το κατώφλι των Κεντρικών Φυλακών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top