Χάος στις Κεντρικές Φυλακές - Έπεσαν πυροβολισμοί προς πολίτη που ερχόταν από τα κατεχόμενα

Χάος στις Κεντρικές Φυλακές - Έπεσαν πυροβολισμοί προς πολίτη που ερχόταν από τα κατεχόμενα

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9.35 χθες το βράδυ, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για πρόσωπο που περιφερόταν ύποπτα στην περιοχή των Κεντρικών Φυλακών, στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου από εξετάσεις εντόπισαν άντρα ηλικίας 23 ετών, υπήκοο τρίτης χώρας, οποίος όπως διαφάνηκε, βρίσκεται παράνομα στη Δημοκρατία.

Ο 23χρονος ανέφερε ότι επιθυμεί να αιτηθεί πολιτικού ασύλου. Αυτός μεταφέρθηκε σε κέντρο φιλοξενίας. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τις έρευνες στην περιοχή και μετά από επικοινωνία μελών της Αστυνομίας με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας των Κεντρικών Φυλακών, μέλος των Κεντρικών Φυλακών, που εκτελούσε καθήκοντα φρούρησης και είχε αντιληφθεί τον 23χρονο να περιφέρεται ύποπτα στην περιοχή, έκανε χρήση του υπηρεσιακού οπλισμού του, ρίχνοντας προειδοποιητικούς πυροβολισμούς με τον υπηρεσιακό οπλισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE