ΣΟΚ στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού: 4 χρόνια φυλακή για την άγρια επίθεση σε Δικηγόρο της Δημοκρατίας

ΣΟΚ στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού: 4 χρόνια φυλακή για την άγρια επίθεση σε Δικηγόρο της Δημοκρατίας

Τέσσερα χρόνια ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα, 19 Μαΐου 2026, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού στο πρόσωπο το οποίο στις 3 Απριλίου 2026 επιτέθηκε, εντός αιθούσης του Κακουργιοδικείου, εναντίον της Δικηγόρου της Δημοκρατίας που εκπροσωπούσε τον Γενικό Εισαγγελέα σε εκδίκαση ποινικής υπόθεσης, προκαλώντας της βαριά σωματική βλάβη.

Το περιστατικό συνέβη κατά την αποχώρηση του εν λόγω προσώπου από την αίθουσα του Δικαστηρίου με τη συνοδεία της Αστυνομίας, αφού προηγουμένως το Δικαστήριο τον είχε καταδικάσει σε τέσσερα χρόνια ποινή φυλάκισης, στο πλαίσιο εκδίκασης ποινικής υπόθεσης εναντίον του, για αδικήματα που αφορούν σε αρπαγή προσώπου με σκοπό τον άδικο περιορισμό, της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και της άσκησης ψυχολογικής βίας, όλα διαπραχθέντα εναντίον γυναίκας.

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού διέταξε όπως η ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών που επιβλήθηκε σήμερα στον καταδικασθέντα για τον τραυματισμό της εκπροσώπου του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, εκτιθεί μετά από την έκτιση της ποινής φυλάκισης που του είχε επιβληθεί για τα προηγούμενα αδικήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE