Συλλήψεις υπόπτων στο Βέλγιο - Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα την Πρωτοχρονιά

Συλλήψεις υπόπτων στο Βέλγιο - Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα την Πρωτοχρονιά

Δύο άτομα, τα οποία φέρεται να ετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, συνέλαβαν οι βελγικές αρχές.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια ερευνών σε Βρυξέλλες και Λιέγη, προσήχθησαν συνολικά έξι άτομα, εκ των οποίων τα δύο συνελήφθησαν.

Οι αρχές εντόπισαν στρατιωτικό ρουχισμό και προπαγανδιστικά υλικό της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, χωρίς ωστόσο, να βρεθούν όπλα ή εκρηκτικές ύλες.

Οι έρευνες δεν συνδέονται με τις επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 130 άνθρωποι, ανέφερε η ομοσπονδιακή εισαγγελία.

Υπενθυμίζεται ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης οι αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό, υπό τον φόβο τρομοκρατικών χτυπημάτων την περίοδο των εορτών.

Μάλιστα, η αστυνομία της Βιέννης προειδοποίησε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι υπάρχει πιθανότητα για επίθεση με πυροβολισμούς ή με βόμβες στην Ευρώπη πριν από την Πρωτοχρονιά.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE