Εβδομάδα ταλαιπωρίας για χιλιάδες οδηγούς - Γιατί έκλεισαν τμήμα του αυτοκινητόδρομου - Δείτε σε ποιο σημείο

Εβδομάδα ταλαιπωρίας για χιλιάδες οδηγούς - Γιατί έκλεισαν τμήμα του αυτοκινητόδρομου - Δείτε σε ποιο σημείο

Λόγω εργασιών που εκτελούνται στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση, η σήραγγα του δρόμου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026. Ως εκ τούτου, η σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, θα παραμένει κλειστή καθημερινά  από τις 8π.μ. μέχρι και τις 7μ.μ. μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.

Η τροχαία κυκλοφορία προς Λεμεσό, θα διοχετεύεται, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE