Αναστάτωση στο Δικαστήριο Λεμεσού - Εντοπίστηκαν σφαίρες σε τσάντα 43χρονου

Αναστάτωση στο Δικαστήριο Λεμεσού - Εντοπίστηκαν σφαίρες σε τσάντα 43χρονου

Ένας 43χρονος οδηγήθηκε για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκε αριθμός σφαιρών, κατά την είσοδο του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι σφαίρες εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο που διενεργείται στις αψίδες ασφαλείας και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο χώρο των δικαστηρίων.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό και το είδος των σφαιρών ή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του υπόπτου, ο οποίος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE