Η μαρτυρία «έδειξε» και 34χρονη – Νέα σύλληψη για τα 359 γραμμάρια κοκαΐνης

Η μαρτυρία «έδειξε» και 34χρονη – Νέα σύλληψη για τα 359 γραμμάρια κοκαΐνης

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονη για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών που διαπράχθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Εναντίον της 34χρονης προέκυψε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση υπόθεσης παράνομης κατοχής, ποσότητας κοκαΐνης μεικτού βάρους 359 γραμμαρίων, ποσότητας ρητίνης κάνναβης μεικτού βάρους δύο γραμμαρίων, δύο ζυγαριών ακριβείας, χρηματικού ποσού ύψους €1,115 και δύο τηλέφωνων, που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από την ΥΚΑΝ στις 25/3/2026.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί και 34χρονος στην κατοχή του οποίου είχαν εντοπιστεί τα πιο πάνω.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.