Στιγμές τρόμου έζησε γυναίκα στη Λεμεσό για 150 ευρώ

Στιγμές τρόμου έζησε γυναίκα στη Λεμεσό για 150 ευρώ

Στιγμές τρόμου έζησε Ελληνοκύπρια στη Λεμεσό νωρίς το βράδυ των Θεοφανείων. Άγνωστος άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, πέρασε από δίπλα της και της άρπαξε την τσάντα.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από γυναίκα κάτοικο Λεμεσού, ότι γύρω στις 7.30 το βράδυ, ενώ περπατούσε στην οδό Ευρυπίδη στη Λεμεσό, την προσέγγισαν δύο πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Τα εν λόγω πρόσωπα, τα οποία έφεραν κράνη, της άρπαξαν την τσάντα που κρατούσε στον ώμο της, με αποτέλεσμα η παραπονούμενη να πέσει στο έδαφος.

Η τσάντα της παραπονούμενης περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό (150 ευρώ), καθώς επίσης και διάφορα άλλα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE