ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Απόπειρα παράνομης απόσπασης πανάκριβου φαρμάκου

ΠΑΦΟΣ: Απόπειρα παράνομης απόσπασης πανάκριβου φαρμάκου

Γυναίκα 53 ετών από τη Λεμεσό, συνελήφθη από την Αστυνομία στην Πάφο, για υπόθεση απόσπασης πανάκριβου φαρμάκου, με την παράθεση πλαστών εγγράφων.

Η συλληφθείσα φέρεται, συγκεκριμένα, να είχε αποσπάσει με ψεύτικες παραστάσεις φάρμακο για θαλασσαιμικούς από φαρμακείο στη Γεροσκήπου, χωρίς να το πληρώσει.

Ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου, κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι η 53χρονη επισκέφτηκε το φαρμακείο και ζήτησε να προμηθευτεί φάρμακο για θαλασσαιμικούς, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 450 ευρώ.

Ανέφερε, σύμφωνα με την καταγγελία, ότι εκπροσωπούσε το συγκεκριμένο σύνδεσμο και ο φαρμακοποιός θα πληρωνόταν από το σύνδεσμο.

Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, η γυναίκα αναζητήθηκε και συνελήφθηκε. Η 53χρονη, κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί αργότερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο.

Αυτή η περίπτωση είχε θετική κατάληξη από τη στιγμή που ο θύτης συνελήφθη εγκαίρως.

Σε άλλες όμως πιο δυσμενείς περιπτώσεις, επιβαρύνθηκε ο αρμόδιος φορέας, με αποτέλεσμα οι απατεώνες  να κλέβουν ουσιαστικά φάρμακα και χρήματα από αυτούς που τα χρειάζονται πραγματικά.

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top