ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή  – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Το Σάββατο (09/01) το βραδύ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο (10/01) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Την Τρίτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις βραδινές ώρες θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανόν να δώσουν τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει τη Δευτέρα μικρή πτώση ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top