LIFESTYLE

Ξαναζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη, οι Λόρελ & Χάρντυ!

Ξαναζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη, οι Λόρελ & Χάρντυ!

Σύμφωνα με την Screen Daily, ο βρετανός κωμικός Στιβ Κούγκαν («Philomena», «Τροπική Καταιγίδα») και ο χαμαιλέοντας Τζον Σ. Ράιλι, θα ενσαρκώσουν τους Σταν Λόρελ και Όλιβερ Χάρντυ, αντίστοιχα, στο –παραγωγής BBC Films - «Stan & Ollie», που εστιάζει στην τελευταία περιοδεία του διάσημου κωμικού διδύμου, στην Αγγλία του 1953.

Η ιστορία επικεντρώνεται στους Λόρελ & Χάρντυ, το κοσμαγάπητο ντουέτο, που εφορμούν για μια περιοδεία στην Βρετανία, έχοντας αφήσει πίσω τους τη χρυσή τους περίοδο ως βασιλιάδες της χολιγουντιανής κωμωδίας, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ένα αβέβαιο μέλλον.

Καθώς διασχίζουν τη χώρα, η προσέλευση του κοινού είναι απογοητευτικά μικρή αλλά δεν το βάζουν κάτω. Καταφέρνοντας πάντα να διασκεδάζουν ο ένας τον άλλο, και καθώς οι εμφανίσεις τους κάνουν και το κοινό να ξεκαρδίζεται, επιτυγχάνουν την επανένωση με λεγεώνες παλιών οπαδών και τη γνωριμία με νέους.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Τζον Σ. Μπαίρντ (του, άνισου αλλά ωραία τεταμένου, «Διαφθορά», με τον Τζέιμς ΜακΑβόι), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Τζεφ Πόουπ, υποψήφιος για όσκαρ σεναριογράφος του “Philomena”, που δήλωσε:

«Όταν βλέπω τις ταινίες τους, στο μυαλό μου είναι πάντα Σάββατο πρωί και είμαι έξι χρονών, βλέποντας τηλεόραση στο σπίτι, ολότελα μαγεμένος!» ενώ συμπλήρωσε ότι έχει επίγνωση της τεράστιας ευθύνης που συνεπάγεται μια προσπάθεια να ξαναζωντανέψει κανείς αυτούς τους ήρωες.

Η έρευνα του Πόουπ στην ιστορία των Λόρελ και Χάρντυ, έφερε στην επιφάνεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μια σειρά από γεγονότα και λεπτομέρειες για τα οποία δεν είχε ιδέα, υποσχόμενος ότι το τελικό αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο, θα ξεχειλίζει από έκδηλη αγάπη για τους παιδικούς του ήρωες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top