ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: 28χρονο μοντέλο πέθανε μετά από ενέσιμα που έκανε για τις ρυτίδες έκφρασης!

Τραγωδία: 28χρονο μοντέλο πέθανε μετά από ενέσιμα που έκανε για τις ρυτίδες έκφρασης!

Ήταν «σκλάβα» της ματαιοδοξίας της και το πλήρωσε ακριβά

Την ματαιοδοξία και την αυταρέσκεια της πλήρωσε με την ζωή της μια 28χρονη καλλονή από την Βραζιλία, η οποία πέθανε μετά από ενέσιμα που έκανε στο πρόσωπο για να μειώσει τις ρυτίδες έκφρασης.

Για την Ρακέλ Σάντος ο λόγος, από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, η οποία συμμετείχε σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς της χώρας και ήθελε να δείχνει τέλεια και αψεγάδιαστηΌπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», η 28χρονη υπέστη καρδιακή προσβολή αφότου έκανε την αισθητική παρέμβαση την περασμένη Δευτέρα, με τις Αρχές να ερευνούν τον θάνατό της.

301D501600000578-3397013-image-a-1_1452674637444.jpg

Φίλοι της Ρακέλ η οποία ήταν μάνα δυο γιων 13 ετών, αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα αν και τρομοκρατούνταν από το «νυστέρι» και τις πλαστικές, ήταν «σκλάβα της ομορφιάς της», γι΄αυτό και υπέβαλε τον εαυτό της σε ο,τι μπορεί κανείς να φανταστεί.

301D502200000578-3397013-image-a-2_1452674641261.jpg

Να σημειώσουμε πως η νεαρή κοπέλα ήταν φιναλίστ στον δημοφιλή διαγωνισμό ομορφιάς «Musa do Brasil» δηλαδή «Η Μούσα της Βραζιλίας».

Αυτό που θέλει τώρα η αστυνομία θέλει να διαλευκάνει είναι αν παράλληλα η Ρακέλ χρησιμοποιούσε ένα παράνομο φάρμακο που δίνουν σε άλογα, το οποίο έπαιρνε κάθε φορά πριν την γυμναστική της.Tο εν λόγω φάρμακο ονομάζεται «Potenay», και χρησιμοποιείται συνήθως από body builders ώστε να κερδίσουν όγκο.

Αυτό που σοκάρει πάντως, είναι όλα όσα είπε η καλύτερη της φίλη Ντέμπορα Αζεβέντο μετά τον θάνατο της 28χρονης, υποστηρίζοντας πως:

«Γυμναζόταν καθημερινά και πολύ σκληρά», με τον αγαπημένο της να προσθέτει ότι:

«Δεν σταματούσε καθόλου. Ήταν μια χαρά αλλά ήθελε να κάνει όλο και περισσότερες επεμβάσεις στον εαυτό της. Κάπνιζε και έπαιρνε το φάρμακο Potenay».

raquel4.jpg

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΝΕΣΙΜΑ:

Ο Βάγκνερ Μοράες, μετά τον θάνατο της νεαρής κοπέλας είπε:

«Ελεγε ψέμματα, δεν μου είχε πει ότι έπαιρνε φάρμακα που δίνουν σε ζώα. Ηταν μια κινητή βόμβα και δεν το ήξερα. Επιπλέον, όπως λέει και η μητέρα της, κάπνιζε τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, εδώ και 10 χρόνια. Η αυτοψία θα αποδείξει ότι είμαι αθώος. Μέσα σε δύο χρόνια έχω κάνει ενέσιμα σε πάνω από 2.000 γυναίκες και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, τις έκανα πιο όμορφες».

raquel5.jpg

Πηγή: STAR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top