ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οι εποχές που ήξεραν έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί» προειδοποιεί τους υπαλλήλους του Δήμου ο Φαίδωνος

«Οι εποχές που ήξεραν έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί» προειδοποιεί τους υπαλλήλους του Δήμου ο Φαίδωνος

Απογοητευμένος από τη στάση των συντεχνιών, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος σε σχέση με τα παραπτώματα εργαζομένων του Δήμου, λέγοντας ότι χάνουν την αξιοπιστία και το σεβασμό τους όταν επιδιώκουν να στηρίζουν τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως αν είναι σωστοί ή λανθασμένοι.

Ο Δήμαρχος Πάφου είπε ότι δεν αποδέχεται ότι θα πρέπει να μάθει καλούς τρόπους συμπεριφοράς, σημειώνοντας ότι η συμπεριφορά του προς όλους τους εργαζομένους ακόμη και αυτούς που συνέλαβε επ’ αυτοφώρω να μην είναι στην εργασία τους, αλλά να είναι ακόμη και σε χαρτοπαιχτική λέσχη εν ώρα εργασίας, ήταν απόλυτα σωστή.

Όλοι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι οι εποχές που ήξεραν έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι την ώρα της δουλειάς όλοι θα πρέπει να δουλεύουν και να αποδίδουν.

Σχολιάζοντας αναφορές εργαζομένων ότι εργάζονται για όσο αμείβονται, είπε ότι όταν αυτό λέγεται από εργαζόμενους του Δήμου με τα προνόμια και τις απολαβές που απολαμβάνουν αναστατώνει και εκνευρίζει περισσότερο εκατοντάδες δημότες που δεν έχουν για χρόνια δουλειά, πολλές φορές με περισσότερα προσόντα από ορισμένους εργαζομένους στο Δήμο Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Προς Θεού Δεν παίζω κουμάρι!» - Στο ThemaOnline ο υπάλληλος του Δήμου Πάφου που κατηγορήθηκε

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top