ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντοπίστηκαν 5 κιλά semptex στη Λάρνακα – Πλήρης Επιβεβαίωση για ThemaOnline

Εντοπίστηκαν 5 κιλά  semptex στη Λάρνακα – Πλήρης Επιβεβαίωση για ThemaOnline

Πλήρης επιβεβαίωση για την είδηση της ιστοσελίδας μας ToThemaOnline, περί ύπαρξης πληροφοριών για μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος που κλάπηκε από στρατιωτικές αποθήκες της Εθνικής Φρουράς.

Γύρω στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (23/01) μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας εντόπισαν σε ανοικτή περιοχή της Επαρχίας Λάρνακας 5 κιλά περίπου εκρηκτικής ύλης τύπου SEMTEX.

Η κάθε συσκευασία είναι βάρους 2,5 κιλών.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και σε συνεργασία με πυροτεχνουργούς της Δύναμης, οι συσκευασίες παραλήφθηκαν για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Να υπενθυμίζουμε πως το ThemaOnline αποκάλυψε πρώτο το θέμα αυτό ύστερα απο καλά πληροφορημένες πηγές της ιστοσελίδας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τρία κιλά εκρηκτικών υψηλής ισχύος κλάπηκαν από την Ε.Φ. – Έτοιμα για χρήση!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην Αστυνομία για τα τρία κιλά εκρηκτικής ύλης τύπου SEMTEX – Έτοιμος να βοηθήσει για να βρεθούν

Δεν ιδρώνει τ΄ αυτί της Αστυνομίας για τα τρία κιλά εκρηκτικών του υποκόσμου!

 

Tags:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top