Λευκωσία: Κατάφεραν και τους συνέλαβαν! Ταμπουρώθηκαν στο σπίτι για να γλιτώσουν

Λευκωσία: Κατάφεραν και τους συνέλαβαν! Ταμπουρώθηκαν στο σπίτι για να γλιτώσουν

"Κλέφτες και αστυνόμους" θύμισε το επεισόδιο της καταδίωξης το βράδυ της Τρίτης, (2/2), στη Λευκωσία μεταξύ μελών της Αστυνομία και δυο προσώπων.

Συγκεκριμένα γύρω στις 8.20 το βράδυ της Τρίτης, (2/2)  ενώ μέλη του ΚΕΜ ΟΥΛΑΕ Λευκωσίας  διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν στη Λευκωσία, όχημα να κινείται ύποπτα.


Αμέσως, έγινε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει και αντί αυτού, ο ίδιος ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και διασχίζοντας διάφορες οδούς. Το όχημα ακολουθήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και στη συνέχεια ο οδηγός, αφού σταμάτησε το όχημα του, κατέβηκε μαζί με τον συνοδηγό και τρέχοντας εισήλθαν σε κατοικία.


Ακολούθως, τους ζητήθηκε να εξέλθουν από την κατοικία και όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 36χρονο και 37χρονο από τη Λευκωσία. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου  εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και μια σιδερογροθιά, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
Ο 36χρονος και 37χρονος συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
         

Η Υ.ΚΑ.Ν Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE