Προσφορές στη CYTA για εκτίμηση της Λογιστικής Αξίας των Επενδύσεων του Ταμείου σε ακίνητα

Προσφορές στη CYTA για εκτίμηση της Λογιστικής Αξίας των Επενδύσεων του Ταμείου σε ακίνητα

Το Ταμείο Συντάξεων και Χορηγημάτων των Υπαλλήλων της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (το «Ταμείο») καλεί ενδιαφερόμενους προσφοροδότες να υποβάλουν προσφορές για την ετοιμασία Εκθέσεων για «Εκτίμηση της Λογιστικής Αξίας των Επενδύσεων του Ταμείου που Σχετίζονται με Ακίνητα, κατά την 31η Δεκεμβρίου του 2015».

Οι όροι και προδιαγραφές του διαγωνισμού βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Ταμείου www.cytapensionfund.com.

Οι προσφορές θα πρέπει να παραδοθούν δια χειρός, σε τρία (3) υπογεγραμμένα αντίγραφα, σε σφραγισμένο φάκελο, στο Γραφείο του Προέδρου της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ταμείου, στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΤΗΚ, οδός Τηλεπικοινωνιών, Δασούπολη, Λευκωσία, μέχρι η ώρα 10:00 π.μ της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου 2016.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE