ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσεγγίζει την Κύπρο χαμηλό βαρομετρικό! Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού

Προσεγγίζει την Κύπρο χαμηλό βαρομετρικό! Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλό βαρομετρικό προσεγγίζει την Κύπρο από το απόγευμα της Παρασκευής.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα ανατολικά θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ από αργά το απόγευμα θα παρατηρηθούν αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και σταδιακά στα ανατολικά, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, γενικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως το απόγευμα σταδιακά, θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις. Αργά το απόγευμα και κυρίως το βράδυ αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές και να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, πρώτα από τα δυτικά. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και τοπικές καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά και ενδεχομένως και σε άλλες ορεινές περιοχές αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Την Κυριακή το πρωί θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top