Διαβουλεύσεις Γενικού Διευθυντή Υπουργείου Εξωτερικών με τον Δανό ομόλογο του

Διαβουλεύσεις Γενικού Διευθυντή Υπουργείου Εξωτερικών με τον Δανό ομόλογο του

Διαβουλεύσεις με τον Δανό ομόλογό του Μόνιμο Υφυπουργό Εξωτερικών, Πρέσβη Ulrik Vestergaard Knudsen είχε, στις 8 Φεβρουαρίου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Αλέξανδρος Ν. Ζήνων, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας που πραγματοποίησε στη Δανία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τις διαβουλεύσεις, συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Δανίας, η μεταναστευτική/προσφυγική κρίση, το δημοψήφισμα για παραμονή ή έξοδο του ΗΒ από την ΕΕ και το μέλλον της ΕΕ, θέματα Ρωσίας και Ουκρανίας, οι σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ, το θέμα της τρομοκρατίας, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και η οικονομία της Κύπρου.

Ο κ. Ζήνων προέβη επίσης σε ενημέρωση για το Κυπριακό και τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής είχε επίσης συνάντηση με τον Διπλωματικό Σύμβουλο του Π/Θ της Δανίας, πρέσβη Michael Starbaek, με τον οποίο συζήτησαν θέματα ευρωπαϊκής και διεθνούς επικαιρότητας, καθώς και το Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE