LIFESTYLE

Ποιος θα ράψει το νυφικό της Ράπτη; (ΦΩΤΟ)

Ποιος θα ράψει το νυφικό της Ράπτη; (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι κακές οι γλώσσες να τους ήθελαν να χωρίζουν, αλλά όλα δείχνουν ότι το το ζευγάρι θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας...

Κόντρα στις κακές γλώσσες που κατά διαστήματα μιλούν για σύννεφα στην σχέση τους, η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας αποδεικνύουν πως στον έρωτά τους είναι μεγάλος. και μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι κάνουν ακόμα και σχέδια γάμου.

Πριν από μερικές μέρες ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr  “συνέλαβε” το ζευγάρι σε άκρως τρυφερά ενσταντανέ, δείχνοντας να είναι στην καλύτερή του φάση. Αφού οι δυο τους απόλαυσαν το καφεδάκι τους, στη συνέχεια χάζεψαν τις βιτρίνες γνωστού εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων “κλέβοντας” ιδέες διακόσμησης για τη “φωλιά” τους στο κέντρο της Αθήνας, όπου μετακόμισαν πριν από λίγες εβδομάδες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους ο Κύπριος τραγουδιστής δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του την καλή του, με το χαμόγελο στο πρόσωπο της βουλευτίνας να μαρτυρά την ευτυχία της.

Τα γέλια, τα πειράγματα και οι αγκαλιές τους ήταν η πιο ηχηρή απάντηση στης φήμες χωρισμού και δεν είναι τυχαίο πως όσοι τους είδαν αποκαλύπτουν πως έμοιαζαν σαν δυο ερωτευμένοι έφηβοι που γνωρίστηκαν μόλις χθες! “Θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην σχέση τους, ωστόσο όταν δεν αντιλαμβάνονται το φακό συμπεριφέρονται σαν φυσιολογικό ζευγάρι”, αποκαλύπτει φιλικό τους πρόσωπο στο Youweekly.gr.

Η αποκάλυψη Έλενας για το νυφικό της

Πρόβα γάμου κάνει το ζευγάρι, με την Έλενα να μην κρύβει πως έχει σκεφτεί ήδη το νυφικό των ονείρων της. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα θέλει να της το ράψει η μητέρα της Φωτεινή, τονίζοντας παράλληλα πως όταν δεχτεί την επίσκεψη του πελαργού σκοπεύει να βάλει για λίγο στην άκρη την καριέρα της και να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο παιδί της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top