ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση απαγωγής 3χρονης Κύπριας: Το… αθωωτικό e-mail που δημοσίευσε ο γιος του Έσπεν Λι – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Υπόθεση απαγωγής 3χρονης Κύπριας: Το… αθωωτικό e-mail που δημοσίευσε ο γιος του Έσπεν Λι – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ηλεκτρονικό μήνυμα για να… αθωώσει τον πατέρα του δημοσιοποίησε ο γιος του Έσπεν Λι, ενός εκ των τριών υπόπτων για απαγωγής 3χρονης Κύπριας.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λι, ο οποίος ταξίδεψε στη Λευκωσία για να βοηθήσει τον πατέρα του, ο οποίος μαζί με άλλους δυο Νορβηγούς συνελήφθησαν για την υπόθεση.

Το ηλεκτρονικό αυτό μήνυμα που παρουσιάζουμε, στάλθηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία προκειμένου να διευθετηθεί η μεταφορά του αυτοκινήτου μάρκας Volvo, που ανήκει στον Νορβηγό πατέρα της 3χρονης. 

Με απλά λόγια, ο Ρόμπερτ Λι «ενίσχυσε» τον ισχυρισμό του πατέρα του και των άλλων δυο συλληφθέντων, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή είχαν πει ότι δεν σχεδίαζαν απαγωγή, αλλά είχαν έρθει στην Κύπρο για να διευθετήσουν τη μεταφορά του οχήματος στη Νορβηγία.

Το αυτοκίνητο θα μεταφερόταν από την Κύπρο στη Σμύρνη (προφανώς μέσω κατεχομένων) και από εκεί στην Αγγλία, πριν καταλήξει στη σκανδιναβική χώρα.

«Ναι, ο πατέρας μου ήταν ‘εισπράκτορας’  και μισθοφόρος, αλλά δεν είναι ηλίθιος» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρόμπερτ Λι, κάνοντας τοποθετήσεις στο TV 2 της Νορβηγίας, έξω από τον αστυνομικό σταθμό Πύλης Πάφου.

Όπως αποκάλυψε το ThemaOnline νωρίτερα εντός της ημέρας (10/02), ο Γενικός Εισαγγελέας, αποφάσισε όπως απελαθούν στην πατρίδα τους οι τρεις Νορβηγοί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top