ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λευκωσία: Αδέρφια ανάγκασαν συμμαθήτρια τους να τους κάνει ομαδικό στοματικό έρωτα - Την τραβούσαν βίντεο και της έδωσαν χασίς

Λευκωσία: Αδέρφια ανάγκασαν συμμαθήτρια τους να τους κάνει ομαδικό στοματικό έρωτα - Την τραβούσαν βίντεο και της έδωσαν χασίς

Νεαρή μαθήτρια λυκείου ηλικίας 17 ετών, από την Λευκωσία, με την συνοδεία καθηγήτριας της μετέβηκε στην Αστυνομία και προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες που αφορούσαν το πρόσωπο της.

Η παραπονούμενη μαθήτρια, έπεσε θύμα διδύμων αδερφών ηλικίας 18 ετών οι οποίοι την ανάγκασαν να τους κάνει στοματικό έρωτα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ίδια και γράφει η εφημερίδα «Πολίτης», φέρεται να είχε γνωρίσει τον ένα εκ των δυο νεαρών μέσω του facebook τον Δεκέμβριο του 2015 και μετά από συνομιλίες στο ιντερνέτ κανόνισαν να συναντηθούν.

Η 17χρονη στο συγκεκριμένο ραντεβού έκανε στοματικό έρωτα στον 18χρονο.

Σύμφωνα με την κατάθεση της ο 18χρονος την ανάγκασε να κάνει το ίδιο και στον δίδυμο αδερφό του αλλιώς όπως της είπε θα την έκανε ρεζίλι στο σχολείο της.

Έτσι, η παραπονούμενη υποχωρώντας στις απειλές του, έπραξε το ίδιο και στον δεύτερο με την χρήση βίας αφού την ανάγκασε να γονατίσει!

Τα δυο αδέρφια έβαλαν στο κόλπο και τρίτο άτομο όπου με απειλές την ανάγκασαν να κάνει και σε αυτόν στοματικό έρωτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην κατάθεση της, τα τρία αυτά άτομα ανάγκασαν την 17χρονη, τραβώντας την βίντεο να προβεί ομαδικά και στους τρείς την ίδια ώρα στην σεξουαλική αυτή πράξη.

Όπως σημειώνει στην κατάθεση της ο ένας εκ των δυο αδερφών, μαζί με το τρίτο πρόσωπο της είχαν προσφέρει τσιγάρο το οποίο όπως αντιλήφθηκε εκ των υστέρων δεν επρόκειτο για κανονικό.

Η 17χρονη άρχισε να ζαλίζεται χάνοντας τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε ήταν γυμνή αντιλαμβανόμενη  ότι την είχαν εκμεταλλευτεί σεξουαλικά.  

Οι δυο νεαροί έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, σεξουαλική προαγωγή, διαφθορά γυναίκας με απειλές, άσεμνη επίθεση, επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και παράνομη κατοχή επεξεργασμένης ουσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top