ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέκα χρόνια φυλακή σε 26χρονο – Έδεσε σε καρέκλα 68χρονη και την λήστεψε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέκα χρόνια φυλακή σε 26χρονο – Έδεσε σε καρέκλα 68χρονη και την λήστεψε

Για την υπόθεση είχε προκύψει μαρτυρία εναντίον του 26χρονου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού καταδίκασε την Πέμπτη (11/02) σε ποινή φυλάκισης 10 χρόνων 26χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της ληστείας.

Πρόκειται για αδίκημα που διαπράχθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2014 στη Λεμεσό.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού καταδίκασε την Πέμπτη (101/02) σε ποινή φυλάκισης 10 χρόνων 26χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της ληστείας.

Συγκεκριμένα, είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από γυναίκα ηλικίας 68 χρόνων ότι άγνωστοι είχαν εισέλθει στην οικία της και αφού την κτύπησαν, την έδεσαν σε καρέκλα της κουζίνας και έκλεψαν διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά από διάφορα σημεία της οικίας και από χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν σε ένα από τα δωμάτια.

Για την υπόθεση είχε προκύψει μαρτυρία εναντίον του 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη μετά από Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης στο εξωτερικό και μεταφέρθηκε στην Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE