ΛΑΡΝΑΚΑ: Με πιστόλι «μαϊμού» κατάφερε να κλέψει φούρνο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Με πιστόλι «μαϊμού» κατάφερε να κλέψει φούρνο

«Έκανε την δουλειά» ακόμη και με ψεύτικο πιστόλι!

Εφιάλτη έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/02) υπάλληλος αρτοποιείου στη Λάρνακα όταν άγνωστος άντρας μπούκαρε με πιστόλι στο υποστατικό, ζητώντας τα χρήματα του ταμείου. 

Το συμβάν έλαβε χώρα σε φούρνο στην λεωφόρο Γρήγορη Αυξεντίου στη Λάρνακα.  Η κακομοίρα υπάλληλος του έδωσε 150 ευρώ, όσα δηλαδή υπήρχαν στο ταμείο εκείνη την ώρα, αφού μόλις αντίκρισε το όπλο πανικοβλήθηκε.

Ο άντρας που αναζητείται από την Αστυνομία, είναι ηλικίας 60-65 ετών ενώ φορούσε σκούφο και το πρόσωπο του ήταν ακάλυπτο.

Να σημειωθεί πως οι κινήσεις του ληστή έχουν καταγράφει από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του αρτοποιείου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE