Δύο οχήματα πήραν μπουρλότο στην Γεροσκήπου

Δύο οχήματα πήραν μπουρλότο στην Γεροσκήπου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 02:42 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε αυτοκίνητα δύο σε ανοικτή περιοχή του Δήμου Γεροσκήπου παρά τα γήπεδα του δήμου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 02:57, ανταποκρίθηκαν 2 Πυροσβεστικά Οχήματα από τον Σταθμό Πάφου.

Από την πυρκαγιά το ένα αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ το δεύτερο όχημα υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06:00 χθες μέχρι και η ώρα 6 το πρωί σήμερα ανταποκρίθηκε σε 21 κλήσεις για βοήθεια, 18 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE