Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τζιχαντιστές στη Λιβύη

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τζιχαντιστές στη Λιβύη

Αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν στρατόπεδο του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης των New York Times που επικαλείται μη κατονομαζόμενο αξιωματούχο δυτικής χώρας, όπως μεταδίδει το Reuters.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ότι περισσότεροι από 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιδρομής πολεμικού αεροσκάφους που δεν αναγνωρίσθηκε κοντά στην Τρίπολη της Λιβύης, σε οίκημα στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί άτομα που φέρονται ως μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Η πληροφορία προέρχεται από αξιωματούχο της λιβυκής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE