Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας, ToThemaOnline, εδώ και λίγες ημέρες η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, έχει θέσει σχέδιο δράσης για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας.
Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, 5 με 6 υποστατικά έχουν τεθεί υπό στενό κλοιό παρακολούθησης με σκοπό την πάταξη του παράνομου τζόγου.
Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση έδωσε ρητές οδηγίες στα μέλη της, να βρίσκονται νυχθημερόν έξω από τις εισόδους των συγκεκριμένων υποστατικών, ελέγχοντας και αποτρέποντας τον οποιοδήποτε να τζογάρει.
Να σημειωθεί πως από τα 35 παράνομα υποστατικά που υπήρχαν στη Λεμεσό, αυτή την στιγμή έχουν μείνει μόνο έξι.
Συντονισμένες έρευνες πραγματοποιούνται και στα διάφορα υποστατικά που διαθέτουν το τυχερό παιχνίδι τόμπολας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις