Αγνοείται αεροπλάνο με 21 επιβαίνοντες

Αγνοείται αεροπλάνο με 21 επιβαίνοντες

Αγνοείται στο δυτικό Νεπάλ μικρό επιβατικό αεροσκάφος με 21 επιβαίνοντες, οι δύο από τους οποίους είναι ξένοι, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι του αεροδρομίου στην πόλη Ποχάρα και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία ανήκει το αεροπλάνο.

Ειδικότερα, το αεροσκάφος Twin Otter της εταιρείας Tara Air, στο οποίο επιβαίνουν 18 επιβάτες και τριμελές πλήρωμα, εκτελούσε πτήση από την Ποχάρα -125 χλμ. δυτικά της πρωτεύουσας Κατμαντού- προς τη Τζομσόμ όταν χάθηκε η επικοινωνία των χειριστών του με τον πύργο ελέγχου.

«Δύο ελικόπτερα στάλθηκαν σε αποστολή έρευνας και διάσωσης. Δεν υπάρχει ίχνος του αεροσκάφους μέχρι στιγμής», δήλωσε αξιωματούχος του αεροδρομίου στο πρακτορείο Reuters.

Από τη μεριά του, εκπρόσωπος της Tara Air, επιβεβαίωσε ότι «έχει χαθεί η επικοινωνία» με το αεροσκάφος μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE