LIFESTYLE

Δεν γουστάρει τη διάλεκτο μας η Μαρία Σολωμού; «Δεν μπορώ να μιλάω Ελληνικά και να μου απαντάνε Κυπριακά…»

Δεν γουστάρει τη διάλεκτο μας η Μαρία Σολωμού; «Δεν μπορώ να μιλάω Ελληνικά και να μου απαντάνε Κυπριακά…»

Παρά το γεγονός ότι πολλοί Ελλαδίτες συνάδελφοι της έχουν «κατακλύσει» την Κυπριακή τηλεόραση και συμβιβάζονται με την Κυπριακή διάλεκτο η Μαρία Σολωμού μάλλον δεν αντέχει να ακούει τα Κυπριακά, γεγονός που αποκάλυψε σε συνέντευξή της. Τι να πούμε; Μακάρι να βρίσκει δουλειές στην Ελλάδα πιο αξιόλογες από τις Κυπριακές παραγωγές.

Για το αν θα συμμετείχε σε κυπριακό σίριαλ μίλησε η Μαρία Σολωμού σε πρόσφατή της συνέντευξη στο περιοδικό People και με την ειλικρίνεια που την...διακατεχει απάντησε πως όχι εξηγώντας τους λόγους . Πάντως η δήλωση της ήδη σχολιάστηκε αρνητικά και απο μερίδα Ελλαδικών ΜΜΕ

«Δεν μπορώ να παίξω σε μια σειρά που δεν μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα. Δεν μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μου απαντάνε κυπριακά, δεν καταλαβαίνω πώς το κάνουν συνάδελφοι και μπράβο τους δηλαδή που το κάνουν! Ούτε θα μπορούσα να πάω σε σόου, αισθάνομαι λίγο άβολα να βγω ως ειδήμων στην τηλεόραση και να λέω τη γνώμη μου. Δεν θεωρώ ότι η δουλειά μου έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι», τόνισε στο People η ηθοποιός.



-Είναι πάντως πολύ της μόδας πια οι ηθοποιοί να αναλαμβάνουν χρέη παρουσιαστή. Σου έχει γίνει πρόταση για κάποια τηλεοπτική εκπομπή;

«Για καμία απολύτως. Ούτε για πρωινό, ούτε για μεσημεριανό, ούτε για τίποτα. Και μη σου κάνει εντύπωση, γιατί για πολλά χρόνια η ταμπέλα της "αντισυμβατικής" είχε δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιους να με βάλουν σε mainstream ζώνη, να παίζω δηλαδή σε σίριαλ που προβάλλεται 21.00-22.00. Έλεγαν ότι η Σολωμού είναι για μετά τις 10.00 το βράδυ. Οπότε γιατί να με πάρουν για μια εκπομπή; Και καλά έχουν κάνει, γιατί "όχι" θα έλεγα και δουλειά να μην είχα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top