Λευκωσία: Γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από εξέταση εντέρου – «Φωνάζουν» για αμέλεια οι συγγενείς

Λευκωσία: Γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από εξέταση εντέρου – «Φωνάζουν» για αμέλεια οι συγγενείς

Μια 69χρονη γυναίκα από την Λάρνακα έχασε τη ζωή της, την περασμένη Τρίτη 22/2, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε σε εξέταση κολονοσκόπησης, σε ιδιωτική κλινική, της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», η 69χρονη Α.Χ παρουσίασε διάφορες επιπλοκές κατά την διάρκεια της εξέτασης με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να μείνει για περίπου 7 λεπτά χωρίς οξυγόνωση.

 Μέχρι η καρδιά της 69χρονης  να επανέλθει σε λειτουργία προκάλεσε βλάβη στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα η γυναίκα να χαρακτηριστεί «εγκεφαλικά νεκρή», για να αποβιώσει την περασμένη Τρίτη.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας προχώρησαν σε καταγγελία του γιατρού, μέσω δικηγόρου με την κατηγορία της αμέλειας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει ήδη αρχίσει ποινική έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό ενώ ενήμερο είναι και το Υπουργείο Υγείας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE