ΚΟΣΜΟΣ

Ένοπλος σκότωσε 4 πρόσωπα και τραυμάτισε 30 στο Κάνσας

Ένοπλος σκότωσε 4 πρόσωπα και τραυμάτισε 30 στο Κάνσας

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε 4 ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε έως και 30 ακόμη, στα γραφεία της επιχείρησης όπου εργαζόταν, της Excel Industries, στη μικρή πόλη Χέστον του Κάνσας, στις κεντρικές ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο σερίφης Τ. Γουόλτον δήλωσε ότι "20 ως 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν, από τους οποίους 4 ως 7 έχασαν τη ζωή τους, περιλαμβανομένου του δράστη". Ο ένοπλος σκοτώθηκε από έναν άνδρα των υπηρεσιών επιβολής της τάξης, πρόσθεσε.

Οι αρχές γνωρίζουν την ταυτότητά του, αλλά δεν την έχουν δημοσιοποιήσει ως τώρα. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν μολαταύτα ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν ο Σέντρικ Φορντ, 38 ετών, ο οποίος φέρεται να είχε καταδικαστεί για κλοπή. Επρόκειτο για "εργαζόμενο ή πρώην εργαζόμενο στην Εξέλ.

"Είναι ένα φρικτό περιστατικό αυτό που έγινε εδώ. Θα βυθίσει στη θλίψη πολλούς ανθρώπους", είπε ο Γουόλτον. Σύμφωνα με εργαζόμενο σε τοπικό νοσοκομείο, τουλάχιστον πέντε από τους τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το επεισόδιο προστίθεται σε μια ατέλειωτη σειρά αιματηρών επιθέσεων ενόπλων, όπως αυτή που διαπράχθηκε στο Μίσιγκαν το περασμένο Σάββατο από έναν οδηγό της εταιρείας Uber, ο οποίος σκότωσε έξι ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δύο. Σε επιθέσεις με όπλα αποδίδονται περίπου 30.000 θάνατοι το χρόνο στις ΗΠΑ, όπου τα επεισόδια αυτού του είδους αυξάνονται.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top