ΠΑΦΟΣ: Νέο οικονομικό σκάνδαλο ύψους 40 εκ. - Έξι συλλήψεις υπόπτων για το «τρελό φαγοπότι» στο ΧΥΤΑ

ΠΑΦΟΣ: Νέο οικονομικό σκάνδαλο ύψους 40 εκ.  -  Έξι συλλήψεις υπόπτων για το «τρελό φαγοπότι» στο ΧΥΤΑ

Χειροπέδες σε έξι άτομα ανάμεσα τους και ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλλήψεις προέκυψαν μετά από διερεύνηση καταγγελιών από τον Δήμο Πάφου και αφορουν ζητήματα του ΧΥΤΑ Πάφου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχουν εκδοθεί 6 εντάλματα σύλληψης και αναμένεται να φορέσουν χειροπέδες εντός των επόμενων ωρών, ο Πρώην Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας που ανέλαβε το έργο, δυο γυναίκες και άλλοι δυο άντρες, υπάλληλοι της διαχειρίστριας εταιρείας.

Στον ΧΥΤΑ φαίνεται να λειτουργούσε κύκλωμα που φούσκωνε τους όγκους των σκουπιδιών με αποτέλεσμα να υπερχρεώνονται οι τοπικές αρχές. Μέχρι στιγμής τα ποσά που φαίνεται να έχουν υπεξαιρεθεί ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE