ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα: Σκότωσε τον άντρα της και κράτησε το πτώμα κάτω από το κρεβάτι για 18 χρόνια

Ανατριχίλα: Σκότωσε τον άντρα της και κράτησε το πτώμα κάτω από το κρεβάτι για 18 χρόνια

Πρόκειται για μία άγρια δολοφονία η οποία είχε μείνει μυστική για 18 χρόνια… Μία γυναίκα δολοφόνησε τον σύζυγο της και κράτησε το πτώμα του κάτω από το κρεβάτι τους!

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης… Ο Τζον και η Αν Σαμπίν ήταν παντρεμένοι για 37 χρόνια και ήταν ένα ζευγάρι διαφορετικό από τα υπόλοιπα! Και οι δυο τους είχαν καταγωγή από την Ουαλία.

Αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Νέα Ζηλανδία και να κάνουν νέα αρχή… Εκεί, έφεραν στον κόσμο πέντε παιδιά τα οποία παράτησαν σε ορφανοτροφεία, όταν οι Αρχές τους κυνήγησαν για οικονομική απάτη.


Στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, επέστρεψαν στην πατρίδα τους και κάπου εκεί φαίνεται πως άρχισαν τα προβλήματα στον γάμο τους. Εκείνη τον δολοφόνησε… ωστόσο θέλησε να τον έχει κοντά της!

Έτσι, τύλιξε το πτώμα του σε πλαστική σακούλα και το έκρυψε κάτω από το κρεβάτι τους! Για 18 χρόνια, μέχρι να πεθάνει και η ίδια νικημένη από τον καρκίνο, κοιμόταν μαζί του! Το πτώμα του δολοφονημένου άντρα κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι… πάνω στο οποίο αυτή κοιμόταν.


Το ανατριχιαστικό της μυστικό αποκαλύφθηκε από τους γείτονες της, οι οποίοι είχαν πολύ καιρό να την δουν και για αυτό κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί μπούκαραν στο σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Εκείνη ήταν νεκρή… ωστόσο δεν ήταν η μόνη, αφού βρήκαν και το πτώμα του άνδρα της.

Οι γείτονες υποστήριξαν πως δεν είχα δει τον αδικοχαμένο άντρα από το 1997. Και ενώ οι Αρχές πίστευαν πως το άγριο έγκλημα ήταν το μεγάλο της μυστικό… το οποίο πήρε στον τάφο της, αποδείχθηκε πως έκαναν λάθος.


Είχε μιλήσει στην κολλητή της φίλη Βάλερι… Της είχε πει ότι «δεν τον άντεχα άλλο, μουρμούριζε συνεχώς και τα βράδια έκλαιγε στο κρεβάτι υποστηρίζοντας ότι δεν τον αγαπούσα πια. Τον σκότωσα χτυπώντας τον με έναν πέτρινο βάτραχο και ησύχασα».

Τότε, εκείνη δεν πίστεψε κουβέντα από όσα της είπε η φίλη της, θεωρώντας ότι αστειευόταν και ότι χρησιμοποιούσε το χιούμορ ως άμυνα για να αντιμετωπίσει τη φυγή του συζύγου της. Τελικά αποδείχθηκε ότι εκείνος δεν είχε φύγει ποτέ… ήταν κοντά της όλα αυτά τα χρόνια! Νεκρός κάτω από κρεβάτι τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top