ΠΑΡΑ-THEMA

Νέα μεταγραφή και γκολ για Σολάρι! Ηγέτης της ομάδας του ο Τάνο

Νέα μεταγραφή και γκολ για Σολάρι! Ηγέτης της ομάδας του ο Τάνο

Αυτό το παληκάρι από τις 6 Φεβρουαρίου διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του όμως η λέξη «αειθαλής» θεωρούμε ότι είναι πολύ λίγη για να περιγράψει την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο 37χρονος επιθετικός που έπαιξε σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα διανύει τη δεύτερη νιότη της ποδοσφαιρικής του καριέρας και είναι περιζήτητος στο Εκουαδόρ αφού μετά την Ντεπορτίβο Κουένκα πήρε μεταγραφή σε άλλη μια σπουδαία ομάδα της χώρας την Deportiva Aucas με τον συμπαίκτη του Αlex Bolano να δηλώνει ότι είναι σπουδαίο να έχει στην ομάδα σου ένα παίκτη με τις εμπειρίες και την αξία του Εστεμπάν Σολάρι.

Ο Αργεντινός παικταράς φρόντισε να τον δικαιώσει, αφού στο ντεμπούτο του με την Aucas «έριξε» και το πρώτο του γκολακι με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

Αξιοσημείωτο είναι  το γεγονός ότι παρά τα 37 του χρόνια, η αξία του στο «ποδοσφαιρικό παζάρι» σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt αντι να πέσει ανεβαίνει και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 800.000 ευρώ!!!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top