ΥΓΕΙΑ

Επί 3 χρόνια τρώει 1 μπισκότο τη μέρα – Δείτε πώς έγινε! (ΦΩΤΟ)

Επί 3 χρόνια τρώει 1 μπισκότο τη μέρα – Δείτε πώς έγινε! (ΦΩΤΟ)

Είναι 30 ετών, μητέρα δύο παιδιών και λόγω μιας σπάνιας ασθένειας πεθαίνει καθημερινά της πείνας…

Πρόκειται για τη Νάταλι Ρου Μπιν, από τη Βρετανία, που ΔΕΝ πάσχει από νευρική ανορεξία όπως θα νόμιζαν πολλοί.

Δεν μπορεί να φάει κάτι παραπάνω από ένα μπισκότο, ενώ λαμβάνει 400 θερμίδες ημερησίως με ειδικό σωληνάριο, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από γαστροπάρεση.

Δηλαδή δεν μπορεί το στομάχι να «αδειάσει» ό,τι βρίσκεται μέσα του, με αποτέλεσμα όποια τροφή βρεθεί εκεί να παραμένει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το κανονικό!

«Το στομάχι μου μού λέει κάθε μέρα ότι είναι πεινασμένο. Μου λείπει η γεύση του φαγητού και δε μπορώ καν να θυμηθώ τι έφαγα την τελευταία φορά. Είμαι τόσο αδύναμη που δεν μπορώ ούτε να παίξω με τα παιδιά μου», σχολίασε η ίδια στην Daily Mail.

epi-3-xronia-troei-1-mpiskoto-ti-mera-deite-pos-egine 1

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top