ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Προ των πυλών βροχές και καταιγίδες! Διαβάστε σε ποιες περιοχές

Καιρός: Προ των πυλών βροχές και καταιγίδες! Διαβάστε σε ποιες περιοχές

Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει σταδιακά την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα τοπικά στα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα νότια παράλια, στους 21 στα ανατολικά παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ αργότερα ενδέχεται να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί,4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια, βόρεια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πολύ πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά σε αρκετές περιοχές και αργότερα κυρίως στα δυτικά και ορεινά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αρχικά σκόνη, η οποία σταδιακά θα υποχωρήσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Την Τρίτη και την Τετάρτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι η χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Τρίτη μικρή πτώση, ενώ την Τετάρτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top