Έλεος! Έκλεψαν μέχρι και τα σαρακοστιανά από εστιατόριο στην Πάφο

Έλεος! Έκλεψαν μέχρι και τα σαρακοστιανά από εστιατόριο στην Πάφο

Διάρρηξη σημειώθηκε σε εστιατόριο στην περιοχή Τίμης. Αυτή τη φορά οι δράστες δεν πήραν μόνο χρήματα αλλά και τα “σαρακoστιανά” .

Σύμφωνα με την καταγγελία η διάρρηξη σημειώθηκε από χθες μέχρι σήμερα το πρωί.

Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε ότι άγνωστοι εισήλθαν στο εστιατόριο του και απέσπασαν απ’ αυτό διάφορα ψαρικά είδη ανάμεσα στα οποία 10 κιλά σουπιές αξίας 130 ευρώ, 5 κιλά γαρίδες αξίας 80 ευρώ ,6 κιλά σοργούς αξίας 150 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών έσπευσαν στο μέρος και διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν αλουμινένια πόρτα.

Η Αστυνομία συνέλλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.