ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναβλήθηκε για τον Μάΐο η υπόθεση της Λαϊκής

Αναβλήθηκε για τον Μάΐο η υπόθεση της Λαϊκής

Για τις 11 Μαΐου, στις 0900, ορίστηκε, εκ νέου, η ακρόαση για την ποινική υπόθεση της πρώην Λαϊκής Τράπεζας, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εν αναμονή της διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα, για την έκδοση στην Κύπρο των κατηγορούμενων Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου.

Η διαδικασία στην Ελλάδα άρχισε χθες, διακόπηκε, και έχει οριστεί εκ νέου για τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, στις 1100, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Έλλη Παπαγαπίου, η οποία και κατέθεσε στο δικαστήριο την επικοινωνία που είχε με τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα, όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ.

Εισηγήθηκε όπως δοθεί επαρκής χρόνος για ολοκλήρωση της διαδικασίας και παράδοση των κατηγορουμένων και διαβεβαίωσε ότι αν αυτό γίνει πιο νωρίς από την ορισθείσα ημερομηνία η ίδια θα ενημερώσει το Πρωτοκολλητείο για εμφανιστούν οι κατηγορούμενοι νωρίτερα ενώπιον του Δικαστηρίου, ώστε  να μπορέσει να γίνει η παραπομπή της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση, Παναγιώτης Κουννής και Νεοκλής Λυσάνδρου, εμφανίστηκαν κανονικά και σήμερα στο δικαστήριο.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της πρώην Λαϊκής Τράπεζας.

Κατηγορούνται για χειραγώγηση της αγοράς, για παραπλανητικές δηλώσεις, για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και για τήρηση ψευδών λογαριασμών την περίοδο 2011.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top