ΈΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στο Σούνι – Εικάζεται ότι πρόκειται για τον Edward

ΈΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στο Σούνι – Εικάζεται ότι πρόκειται για τον Edward

Σε συναγερμό βρίσκεται το ΤΑΕ αλλά και ολόκληρη η Αστυνομία Λεμεσού αφού πληροφορία κάνει λόγο για πτώμα στο χωριό Σούνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline το πτώμα εντόπισε κυνηγός νωρίς το πρωί του Σαββάτου 19/3 σε χαράδρα με τις αρχές να εικάζουν ότι πρόκειται για τον 70χρονο Άγγλο μόνιμο κάτοικο Κύπρου, Edward Niger, του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από τις 3 Μαρτίου.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.