LIFESTYLE

Με αυτό τον τρόπο διαμαρτυρήθηκαν οι νοσηλευτές έξω από το Προεδρικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με αυτό τον τρόπο διαμαρτυρήθηκαν οι νοσηλευτές έξω από το Προεδρικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με έναν φιλήσυχο και ιδιαίτερο τρόπο διαμαρτυρήθηκαν οι νοσηλευτές έξω από το Προεδρικό.

Συγκεκριμένα καθιστική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν λίγο πριν το μεσημέρι οι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΝΟ, που διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Οι διαμαρτυρόμενοι, που πορεύτηκαν κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα από τη Βουλή, βρέθηκαν αρχικά έξω από την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου γύρω στις 10.45μμ.

Η Αστυνομία απέκοψε από την ώρα εκείνη την κυκλοφορία των οχημάτων και στις δύο λωρίδες της Λεωφόρου Προεδρικού Μεγάρου, με τον κυκλικό κόμβο, ωστόσο, να παραμένει ανοιχτός για την τροχαία κίνηση.

Μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονται στα πλακάτ αναφέρουν «Ζητούμε ίση και δίκαιη μεταχείριση», «Ζητούμε αναγνώριση» και «Ανοχή τέλος», ενώ φωνάζουν συνθήματα όπως «Αγώνας διαρκείας θα είναι η απάντηση στον Υπουργό Παιδείας».

Λίγο αργότερα, ο όγκος των διαδηλωτών κατευθύνθηκε μπροστά από την έξοδο του Προεδρικού, με τους νοσηλευτές να προβαίνουν σε καθιστική διαμαρτυρία.

Αντιπροσωπεία των νοσηλευτών μετέβη στο Προεδρικό, όπου επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματα της συντεχνίας, ενώ στις 11.45 περίπου οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν.

Η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Προεδρικού έχει αποκατασταθεί.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top