ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΑΤΣΙΑ: Τη Σ.Ε.Μ. θα στεγάσει το κτήριο με την αρχιτεκτονική που κόβει την ανάσα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΤΣΙΑ: Τη Σ.Ε.Μ. θα στεγάσει το κτήριο με την αρχιτεκτονική που κόβει την ανάσα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποια εταιρεία κρύβεται πίσω από το έργο και για ποιο σκοπό προορίζεται;

Της Ματίνας Ζησιάδου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αντρέας Χαραλάμπους

Η πιο πάνω αναφορά μας είναι για το νέο εντυπωσιακό μεταμοντέρνο κτήριο που βρίσκεται στα Λατσιά. Δεν πρόκειται για τα γραφεία μίας εταιρείας ή ενός ομίλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται να στεγάσει το νέο κτήριο της Συνεργατικής Εταιρείας Μηχανογραφήσεως (Σ.Ε.Μ).

Κύριος εργολάβος του έργου που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή των Λατσιών, είναι η κατασκευαστική εταιρεία  «A. Panagides Constructing Public LTD», ενώ αρχιτέκτονας είναι η εταιρεία «Andreas Vassiliou».

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Εκτελεστικό Σύμβουλο της κατασκευαστικής εταιρείας «Α. Panagides», Χάρη Χριστοφόρου, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι το έργο αναμένεται να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2016.

Το τελικό κόστος της κατασκευής ανήλθε στα 13 εκ. ευρώ και η κατασκευή του διήρκησε 3 χρόνια. Το έργο είχε αρχικά προγραμματιστεί να περατωθεί εντός 30 μηνών, ωστόσο λόγω των οικονομικών συνθηκών του 2013, καθυστέρησε κάποιους μήνες.

Η εταιρεία έχει επίσης αναλάβει την κατασκευή κτηρίου στην Πολυτεχνική Σχολή, έργο το οποίο ξεκίνησε προ δύο μηνών.

Λίγα λόγια για τη Συνεργατική Εταιρεία Μηχανογραφήσεως

Ξεκινώντας το 1973 ως μια μικρή εταιρεία με μετόχους τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα, η ΣΕΜ εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στην Κύπρο, με δίκτυο που συνδέει τις μεγάλες πόλεις και τα μικρά χωριά.
 
Η Συνεργατική Εταιρεία Μηχανογραφήσεως (ΣΕΜ) Λτδ βρίσκεται  στη Λευκωσία. Παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής, δικτύων, λογισμική ανάπτυξη, διαδικτυακές υπηρεσίες , και διάφορες υπηρεσίες πληροφορικής για τραπεζικά συστήματα  σε 19 Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα (500 καταστήματα) σε όλη την Κύπρο και τον Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Στέγης.
 
Η Συνεργατική Εταιρεία Μηχανογραφήσεως είναι επίσης διαδικτυακός παροχέας  για τους πελάτες της, παρέχοντας σύνδεση στο διαδίκτυο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ιστοσελίδες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top