LIFESTYLE

Η «καστανή» Αριστοτέλους του 2010! Πώς αντέδρασε όταν της ανακοίνωσαν ότι αναλαμβάνει βραδινή εκπομπή στο Mega;

Η «καστανή» Αριστοτέλους του 2010! Πώς αντέδρασε όταν της ανακοίνωσαν ότι αναλαμβάνει βραδινή εκπομπή στο Mega;

H παρουσιάστρια του Mega Κύπρου πριν 6 χρόνια μιλούσε για την ψυχαγωγική εκπομπή «Περνάμε Καλά» και δήλωνε «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο Mega και στον κ. Χουλιάρα. Νιώθω στα χέρια τους απόλυτα ασφαλής».

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους το 2010 έδωσε μια συνέντευξη όπου μιλούσε για κάτι νέο που είχε αναλάβει, κάτι δύσκολο, που τότε στην Ελλάδα ειχαν αναλάβει πολύ δυνατοί παρουσιαστές, όπως η Σεμίνα Διγενή και ο Σπύρος Παπαδόπουλος...

Πώς αντέδρασες όταν εμαθες ότι θα έκανες ακόμα μια εκπομπή στην τηλεόραση;

Πολύ ευχάριστα, αφού θεωρώ ότι είναι κάτι που ταιριάζει στο χαρακτήρα μου και φυσικά , ότι μπορώ να τα βγάλω πέρα. Ως άνθρωπος έχω κι εγώ τα πάνω μουκαι τα κάτω μου, όταν όμως ξεκινώ το γύρισμα, μπαίνω αυτόματα στο κλίμα και απολαμβάνω αυτό που κάνω. Στο τελευταίο γύρισμα της εκπομπής «Περνάμε Καλά» τελειώσα μετά από μια πολύ κουραστική μέρα, αφού το πρωί είχα συναντήσεις, το μεσημέρι την εκπομπή μου, το απόγευμα το ραδιόφωνο και αμέσως μετά γύρισμα.

Όταν όλα τελείωσαν και ξεστήναμε το χώρο, εγώ χόρευα και τραγουδούσα και όλοι με ρωτούσαν που βρίσκω τόση όρεξη και ενέργεια. Νομίζω ότι παίρνω δύναμη από τη δουλειά μου, αφού με γεμίζει αυτο που κάνω.  Εκτός αυτού, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο Mega και στον κ. Χουλιάρα. Νιώθω στα χέρια τους απόλυτα ασφαλής. Η αγάπη και η εκτίμηση που τρέφω για το Mega και τους συνεργάτες μου είναι μεγάλη και πιστεύω ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, παρόλο που στις μέρες μας είναι δύσκολο να μιλάς για αγάπη με ένα κανάλι. Νιώθω ότι με αγαπούν, αφού το κανάλι μου με στηρίζει πάρα πολύ και αυτό που ζω είναι υπέροχο.

Φοβήθηκες καθόλου όταν σου είπαν ότι θα αναλάμβανες κάτι τόσο δύσκολο όπως το «Περνάμε Καλά»; Μια εκπομπή πολύ δυνατή στην Ελλάδα, με πολύ δυνατούς παρουσιαστές;

Σίγουρα δεν μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με την Σεμίνα Διγενή και το Σπύρο Παπαδόπουλο, δύο πολύ μεγάλα ονόματα στο χωρο της παρουσίασης. Ας μη γελιόμαστε, δεν μπορώ να συγκρίνω το όνομά μου και το εκτόπισμά μου με το δικό τους. Έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου για να τους φτάσω...Αλλά όταν μου έγινε η πρόταση, δεν το φοβήθηκα, γιατί όλο αυτό πηγάζει από μέσα μου. Μου αρέσει πάρα πολύ η διασκέδαση και η παρέα και την ώρα της επομπής γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα. Δεν είναι κάτι φτιαχτό που γινεται καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους, και αυτό το αντιλαμβάνομαι όταν τελειώνει το γύρισμα και οι καλεσμένοι μου λένε «Χριστιάνα περάσαμε πολύ καλά». Μου έτυχε απο καλεσμένους να με ευχαριστήσουν, λέγοντάς μου ότι δε θυμούνται από πότε έχουν να περάσουν τόσο καλά.

Ποιο είναι το ατού σου ως επαγγελματίας;

Πιστεύω ότι το ατού μου ως επαγγελματίας είναι ότι είμαι αληθινή και αυτό θέλω να το κρατήσω.Θεωρώ ότι τόσ στην εκπομπή, όσο και εκτός εκπομπής είμαι πάντοτε ο εαυτός μου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top