ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tι γινόταν τελικά μέσα στο αεροπλάνο; Φωτογραφήκε και με αεροσυνοδό ο 59χρονος! Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Tι γινόταν τελικά μέσα στο αεροπλάνο; Φωτογραφήκε και με αεροσυνοδό ο 59χρονος! Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Μια αεροσυνοδός τον φωνάζει για να βγάλει τη φωτογραφία - Μετά τη λήψη ο Ben Innes ελέγχει τη φωτογραφία για να δει αν είναι ικανοποιημένος.

Εδώ και 24 ώρες ο 26χρονος Βρετανός Ben Innes έχει στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στη χώρα του με την απόφασή του να βγάλει μια selfie με τον αεροπειρατή Eif Eldin Mustafa μέσα στο αεροσκάφος της Egypt Air την ώρα που ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την κυπριακή αστυνομία.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα Ολλανδικό κανάλι καταγράφεται η στιγμή που μια αεροσυνοδός φωνάζει τον νεαρό Βρετανό να έρθει στο διάδρομο. «Θες να βγάλεις μια φωτογραφία μαζί του;» ακούγεται να λέει στον Innes.

meahndbna3

Ενθουσιασμένος ο 26χρονος απαντά «ναι, ναι... μπορώ;» πριν να πλησιάσει τον 59χρονο Αιγύπτιο και να σταθεί δίπλα του.

meahndbna2

Οι δύο άνδρες στη συνέχεια ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο με την αεροσυνοδό που εκτελεί χρέη φωτογράφου να ρωτά «θέλετε άλλη μια;». Στη συνέχεια η αεροσυνοδός επιστρέφει το κινητό τηλέφωνο στον Innes ο οποίος εκφράζει την ευχαρίστησή του αφού πρώτα τσεκάρει την ποιότητα της φωτογραφίας.

Δείτε το βίντεο 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top