ΠΑΡΑ-THEMA

Θα πέσει το youtube με το νέο προεκλογικό τραγούδι του Σταύρου Χατζησάββα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πέσει το youtube με το νέο προεκλογικό τραγούδι του Σταύρου Χατζησάββα!  (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταύρος Χατζησάββας υποψήφιος βουλευτής με την ΕΔΕΚ και γνωστός από τον τραγούδι του «You are welcome friends to Cyprus», έστειλε μέσω ενός νέου του τραγουδιού το δικό του μήνυμα στους ψηφοφόρους.

Με τίτλο Impossible κι όμως βουλευτικό II ο γνωστός ερμηνευτής καλεί τους ψηφοφόρους να τον ενοχλούν με τους στίχους να πηγαίνουν ως εξής:

«Δεν θα σου στείλω μήνυμα στείλε μου εσύ, δεν θα σε πάρω τηλέφωνο πάρε με εσύ, δεν θα σου στείλω e-mail στείλε μου εσύ - εσύ,  δεν θα σε ψηφίσω, ψήφισμε  εσύ!»

Απολαύστε τον:

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το Impossible κι όμως βουλευτικό Ι με τίτλο: «Ήταν τα στήθη σου άσπρα σαν τα γάλατα και εσύ μου έλεγες γαργάλα τα γαργάλα τα» 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top