ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Σύρος πρόσφυγας προσπαθεί να θέσει τέρμα στη ζωή του πέφτοντας σε... υπόνομο

Βίντεο σοκ: Σύρος πρόσφυγας προσπαθεί να θέσει τέρμα στη ζωή του πέφτοντας σε... υπόνομο

Ευρισκόμενος σε πλήρη απελπισία ένας Σύρος πρόσφυγας στην Κωνσταντινούπολη βρίσκει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο να αυτοκτονήσει

Η περίπτωση που καταγράφεται στο βίντεο είναι σίγουρα μοναδική στα χρονικά ως μέθοδος για να αυτοκτονήσει κανείς. Και αυτό γιατί ο άνθρωπος που αποφάσισε να κάνει το απονενοημένο διάβημα ήταν όπως φαίνεται σε τόση απελπισία που απλά άνοιξε μια τρύπα στο έδαφος και έπεσε μέσα.

Οι εικόνες που φθάνουν από κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης είναι πραγματικά συγκλονιστικές και ενδεικτικές για το που μπορεί να φθάσει ένας άνθρωπος όταν αγγίζει τα έσχατα όριά του.

Όπως βλέπουμε ο Σύρος πρόσφυγας βρίσκεται στην μέση του δρόμου και ενώ γύρω του κυκλοφορούν αυτοκίνητα, αυτός ανοίγει το καπάκι του υπονόμου και πέφτει -με το κεφάλι- μέσα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του παρακολουθούν χωρίς να επεμβαίνουν, και τρέχουν έντρομοι κοντά στο άνοιγμα όταν καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί.

Όπως μαθαίνουμε από τα τοπικά Μέσα, ο παράξενος αυτόχειρας ονόματι Amir Khattab ηλικίας τελικά διασώθηκε από τα σωστικά συνεργεία που έφθασαν σχετικά γρήγορα στο σημείο. Και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης ενώ του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παρακώλυση συγκοινωνιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top